Menu Sluiten

Oplossingen Cloud Office West-vlaanderen


Oplossingen cloud office west-vlaanderen

Oplossingen Cloud Office West-Vlaanderen

 Cloud office is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens, ongeveer zoals elektriciteit uit het lichtnet. De term is afkomstig uit de schematechnieken uit de informatica, waar een groot, decentraal netwerk zoals het internet met behulp van een wolk wordt aangeduid.

Eén van de grootste voordelen van clouddiensten is dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Groeit je bedrijf als kool? Schaf cloud office licenties aan. Ga je meer doen met minder personeel? Zeg een aantal licenties op. Je kunt een cloud office geheel afstemmen op je bedrijfsvoering. Heb je bijvoorbeeld een consistent aantal medewerkers, dan kun je een langlopend contract afsluiten voor een lagere prijs. Maar als het aantal medewerkers binnen je organisatie fluctueert, ben je voordeliger met een flexibele maandoptie.

Om het voor derden onmogelijk te maken zich in de sessie te mengen en privé-informatie te bemachtigen, worden de bestanden opgeslagen met 256-bit AES-encryptie en is toegang tot het portaal mogelijk via HTTP met SSL (Secure Sockets Layer). Totaaloplossingen voor cloud office garanderen de automatische gegevensback-up van 10 dagen. Tegelijkertijd zijn portaaleigenaren vrij om offline archivering te maken en handmatig een back-up van hun gegevens te maken. Info over oplossingen cloud office west-vlaanderen

Het laatste nieuws over Oplossingen cloud office west-vlaanderen

De overgang van klassieke IT naar een cloudvariant is niet meer weg te denken uit een moderne organisatie. Steeds meer bedrijven kiezen voor cloudoplossingen om sneller op de markt te kunnen reageren en beter voorbereid te zijn op de toekomst.

Microsoft 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop en pc zijn met het kantoorpakket Microsoft Office te vergelijken, met het verschil dat men via Microsoft 365 altijd de beschikking heeft over de meest recente versie. Het aanbod van internetdiensten is gebaseerd op bestaande software van Microsoft. In plaats van deze software op computers van of bij de betreffende organisatie te installeren, maakt Microsoft 365 gebruik van servers die door Microsoft worden geïnstalleerd en beheerd. Microsoft 365 valt in de categorie SaaS en is een voorbeeld van cloud computing.

Meer info over oplossingen cloud office west-vlaanderen nu op www.gtv.be.

Tags

Oplossingen Cloud Office West-vlaanderen |