Menu Sluiten

Totaaloplossingen Toegangscontrole


Totaaloplossingen toegangscontrole

Totaaloplossingen Toegangscontrole.

Er worden verschillende soorten totaaloplossingen voor toegangscontrole gebruikt om de toegang te beperken. Er zijn authorization policy´s, die toegang verlenen aan geautoriseerde gebruikers; settings block list, die de toegang tot bepaalde systemen en gegevens beperken, en permissies, die bepalen wie de bevoegdheid heeft om toegang te krijgen tot bepaalde informatie.

Machtigingen worden gewoonlijk toegekend aan een persoon van het IT-personeel, of aan een persoon die van een beheerder toestemming heeft gekregen om de software op de computer te installeren. Een goed voorbeeld van een machtigingsbeleid is een bestandsmapbeleid, dat specificeert wie de bevoegdheid heeft om bestanden en mappen te openen die op een computer zijn opgeslagen. Het beleid kan ook gekoppeld zijn aan toegangscontrolelijsten, die de toegang beperken tot bepaalde groepen mensen.

Je kan je bedrijf in verschillende niveau’s opdelen.  Denk maar aan publieke ruimtes, afgeschermde zones, vergaderzalen of een parking.  Zo kunnen onbevoegden nooit op een verkeerde plek in je bedrijf terecht komen.

Info over totaaloplossingen toegangscontrole

Het laatste nieuws over Totaaloplossingen toegangscontrole

Iedere totaaloplossing toegangscontrole systeem heeft zijn eigen toepassing, functionaliteit en uitstraling. Van een eenvoudige handzender tot een audio/video systeem dat op afstand te managen is door het verlenen van toegang via de app op je smartphone. De keuze aan het soort toegangscontrole is enorm en moet passen bij de situatie en wensen van de klant.

Meer info over totaaloplossingen toegangscontrole nu op www.gtv.be.

Tags

Leveranciers Toegangscontrole | Toegang Bedrijven Beheren In Cloud | Toegangscontrole Met Een Badgesysteem | Toegangscontrole Via Bluetooth | Toegangscontrole Via Cloud | Toegangscontrole Via Drukknop |